Лорив ЕООД предлага изпиране на болнично бельо, обществено изпиране и химическо чистене, сушене и гладене на бельо с високо качество и конкурентни цени.

Лорив ЕООД Стара Загора
 
 

Зимните спортове - ски и сноуборд, изискват не само талант и умения, но и правилна грижа за облеклата, които ще ви поддържат топли и сухи на пистата.

Химическото чистене на ски екип предоставя ефективен и деликатен начин за поддържане на вашите спортни облекла в най-добра форма. Ски екипът често е подложен на разнообразни условия – студ, влага, сняг.

Ски якетата и панталоните са изработени от водоотблъскващи и топлоизолационни покрития, които изискват специфична грижа. Химическото чистене поддържа ефективността на тези покрития, като осигурява необходимата чистота.

Отстраняването на петната и замърсяванията, които ски екипът може да събере по време на активност, изисква специализирани химикали и технологии. 

ЛОРИВ цени комфорта, безопасността и дълготрайната издръжливост на вашата екипировка.

Много от материалите, използвани в ски екипировката, са известни с дишащите си свойства. Химическото чистене запазва тези характеристики, както и цветовете на ски екипировката. Често ски екипът включва различни аксесоари и детайли като качулки, ципове и регулируеми елементи. При обработка, нашите служители внимателно се грижат за тези елементи, осигурявайки пълна функционалност на облеклото. Химическото чистене на ски екип гарантира, че вашата екипировка е подготвена за следващото приключение на пистата с чистота и дълготрайност. 

„ЛОРИВ“ предоставя на своите клиенти интелигентен избор за всеки, който цени комфорта, безопасността и дълготрайната издръжливост на своята екипировка.

Лорив ЕООД - Обществено пране, химическо чистене
 
Експедитивност / Качество / Коректност

Ателие Център

ул. "Свети Княз Борис" 104

0887 929 159 042 620 259

Ателие Стадиона

ул. ”Илия Куртев" 11

0887 929 159 042 956 292

Перално стопанство

ул. “Капитан Петко Войвода” 10

0892 475 884

 

Лорив ЕООД предлага изпиране на болнично бельо, обществено изпиране и химическо чистене, сушене и гладене на бельо с високо качество и конкурентни цени.

Начало

За нас

Химическо чистене
Химическо чистене на текстилни облекла
Химическо чистене на кожени облекла
Химическо чистене на покривки
Химическо чистене на пердета
Химическо чистене на ски екипи
Химическо чистене на работно облекло

Машинно пране на килими

Хотелско и индивидуално пране
Пране на спално бельо
Пране на хавлии
Пране на ресторантски покривки
Пране на работно облекло
Пране на дрехи на граждани
Пране на одеяла, олекотени завивки, калъфи за матрак

Болнично пране
Пране на бельо от здравни заведения
Пране на бельо от домове за възрастни хора
Пране на работно медицинско облекло

Галерия

Цени

Контакти
0887 929 159
Търсене