Лорив ЕООД предлага изпиране на болнично бельо, обществено изпиране и химическо чистене, сушене и гладене на бельо с високо качество и конкурентни цени.

Лорив ЕООД Стара Загора
 
 

Болнично пране

Професионалните ни услуги в сектора – хотелско и индивидуално пране предоставят персонализирани решения, гарантирайки, че текстилът в хотелите  и домовете е винаги в безупречно състояние. Предлагаме пране на спално бельо, хавлии, халати, ресторантски покривки, работно облекло, одеяла, олекотени завивки и др.

Наши клиенти са: Хотели, Почивни станции, Къщи за гости, Ресторанти, Сватбени салони, Козметични, фризьорски студиа и др.

„ЛОРИВ“ използва използва професионални препарати, които не само почистват, но и дезинфекцират текстила.

Това е от съществено значение, като запазва деликатните материи, запазвайки тяхната мекота и изисканост. За хотелиерите, качеството на прането, навременните и точни доставки за изключително важни в планирането на дейността им.

Фирма „ЛОРИВ“ винаги успява да удовлетвори желанията на своите клиенти. Не напразно, девизът на фирмата ни се е утвърдил като: „Перем по-бързо, отколкото цапате.“  За улеснение на нашите корпоративни клиенти, ние предлагаме услугата – химическо почистване на дрехи на техните гости, което е на преференциални цени. На всички наши клиенти можем да осигурим ежедневно обслужване.

Изключително важни за нас са и ИНДИВИДУАЛНИТЕ ни клиенти, които могат да се възползват от услугите ни по изпиране на спално бельо, хавлии, олекотени завивки, възглавници, одеяла, калъфи за матраци, завеси, дрехи и др.

Индивидуалните услуги по пране, освен че предоставят удобство и качество, предоставят и експертно отстраняване на петна и замърсявания.
 

Лорив ЕООД - Обществено пране, химическо чистене
 
Експедитивност / Качество / Коректност

Ателие Център

ул. "Свети Княз Борис" 104

0887 929 159 042 620 259

Ателие Стадиона

ул. ”Илия Куртев" 11

0887 929 159 042 956 292

Перално стопанство

ул. “Капитан Петко Войвода” 10

0892 475 884

 

Лорив ЕООД предлага изпиране на болнично бельо, обществено изпиране и химическо чистене, сушене и гладене на бельо с високо качество и конкурентни цени.

Начало

За нас

Химическо чистене
Химическо чистене на текстилни облекла
Химическо чистене на кожени облекла
Химическо чистене на покривки
Химическо чистене на пердета
Химическо чистене на ски екипи
Химическо чистене на работно облекло

Машинно пране на килими

Хотелско и индивидуално пране
Пране на спално бельо
Пране на хавлии
Пране на ресторантски покривки
Пране на работно облекло
Пране на дрехи на граждани
Пране на одеяла, олекотени завивки, калъфи за матрак

Болнично пране
Пране на бельо от здравни заведения
Пране на бельо от домове за възрастни хора
Пране на работно медицинско облекло

Галерия

Цени

Контакти
0887 929 159
Търсене