Лорив ЕООД предлага изпиране на болнично бельо, обществено изпиране и химическо чистене, сушене и гладене на бельо с високо качество и конкурентни цени.

Лорив ЕООД Стара Загора
 
 

Химическо чистене

В съвременния свят, където стилът и комфортът заемат важно място в ежедневието ни, химическото чистене е неизменен партньор в поддържането на облеклата ни в най-добро състояние. Този професионален подход не само гарантира чистота, но и запазва изискаността и дълготрайността на дрехите ни, като предоставя прецизно и индивидуално почистване за разнообразните текстилни материи.  Един от ключовите аспекти на химическото чистене е способността му да запази цветовете и структурата на дрехите. Този подход не само предпазва визуалния аспект, но и осигурява дълготрайност на облеклата. Професионалните химикали, които се използват, не само почистват, но и осигуряват антибактериална защита. Това е от значение за поддържане на високи стандарти за хигиена.

В нашите ателиета за химическо чистене може да почистите всяка Ваша дреха, включително делови костюми, вечерни и сватбени рокли, якета, палта, пуловери, ризи, кожени изделия, както и завеси, покривки и др. Изключително важно е при този вид услуга е професионализмът на тези, които извършват процеса. Нашите служители  разполагат с богат опит и знание за различните видове материи, техните нужди и как да се справят със специфични замърсявания. Те разпознават вида на петната и използват подходящи химикали, за да ги премахнат ефективно. Химикалите, използвани в процеса, са разработени така, че да премахват замърсяванията и петна, без да повреждат тъканите. Тези специализирани формули гарантират, че дрехите са не само чисти, но и запазени в най-доброто си състояние.

Благодарение на нашия висококвалифициран персонал, Вие ще получите бързо, качествено и професионално обслужване.
 

Лорив ЕООД - Обществено пране, химическо чистене
 
Експедитивност / Качество / Коректност

Ателие Център

ул. "Свети Княз Борис" 104

0887 929 159 042 620 259

Ателие Стадиона

ул. ”Илия Куртев" 11

0887 929 159 042 956 292

Перално стопанство

ул. “Капитан Петко Войвода” 10

0892 475 884

 

Лорив ЕООД предлага изпиране на болнично бельо, обществено изпиране и химическо чистене, сушене и гладене на бельо с високо качество и конкурентни цени.

Начало

За нас

Химическо чистене
Химическо чистене на текстилни облекла
Химическо чистене на кожени облекла
Химическо чистене на покривки
Химическо чистене на пердета
Химическо чистене на ски екипи
Химическо чистене на работно облекло

Машинно пране на килими

Хотелско и индивидуално пране
Пране на спално бельо
Пране на хавлии
Пране на ресторантски покривки
Пране на работно облекло
Пране на дрехи на граждани
Пране на одеяла, олекотени завивки, калъфи за матрак

Болнично пране
Пране на бельо от здравни заведения
Пране на бельо от домове за възрастни хора
Пране на работно медицинско облекло

Галерия

Цени

Контакти
0887 929 159
Търсене