Лорив ЕООД предлага изпиране на болнично бельо, обществено изпиране и химическо чистене, сушене и гладене на бельо с високо качество и конкурентни цени.

Лорив ЕООД Стара Загора
 
 

Пране на бельо от домове за възрастни хора

Професионалното пране на това бельо от тези домове гарантира, че обитателите в домовете за възрастни се наслаждават на чисто и свежо бельо. Този аспект е от основно значение за общата хигиенична обстановка и техния комфорт.

Възрастните хора могат да имат по-чувствителна кожа, поради което е важно бельото да се почиства със специални препарати и методи, за да се поддържа удобството и безопасността им.

Професионалното пране осигурява ефективно отстраняване на неприятни замърсявания и алергени от бельото. Това е от особено значение, тъй като поддържането на свежест и чистота влияе положително върху благополучието на старите хора.

В домовете за възрастни често се използват разнообразни видове бельо – спално бельо и хавлии, одеяла, олекотени, дрехи и др. „ЛОРИВ“ предлага персонализиран подход към всеки тип тъкан, гарантирайки подходяща грижа за всеки вид бельо. Методите на пране и дезинфекция, които прилагаме, помагат за предпазване от инфекции и бактерии, което е от особено значение за възрастните, чиято имунна система може да е по-слаба.

Професионалното пране на бельо в домовете за възрастни представлява интегрална част от общата грижа и комфорт, предоставяйки чисто, меко и хигиенично бельо, което поддържа здравето и доброто настроение на домуващите.

Лорив ЕООД - Обществено пране, химическо чистене
 
Експедитивност / Качество / Коректност

Ателие Център

ул. "Свети Княз Борис" 104

0887 929 159 042 620 259

Ателие Стадиона

ул. ”Илия Куртев" 11

0887 929 159 042 956 292

Перално стопанство

ул. “Капитан Петко Войвода” 10

0892 475 884

 

Лорив ЕООД предлага изпиране на болнично бельо, обществено изпиране и химическо чистене, сушене и гладене на бельо с високо качество и конкурентни цени.

Начало

За нас

Химическо чистене
Химическо чистене на текстилни облекла
Химическо чистене на кожени облекла
Химическо чистене на покривки
Химическо чистене на пердета
Химическо чистене на ски екипи
Химическо чистене на работно облекло

Машинно пране на килими

Хотелско и индивидуално пране
Пране на спално бельо
Пране на хавлии
Пране на ресторантски покривки
Пране на работно облекло
Пране на дрехи на граждани
Пране на одеяла, олекотени завивки, калъфи за матрак

Болнично пране
Пране на бельо от здравни заведения
Пране на бельо от домове за възрастни хора
Пране на работно медицинско облекло

Галерия

Цени

Контакти
0887 929 159
Търсене